Ова Интернет презнетација је покренута са циљем да поред промоције самог места и МЗ Чуруг омогући и бржу, модернију комуникацију како са грађанима наше месне заједнице тако и са свима другима који су заинтересовани за свакодневна дешавања, као и решавање животних проблема у Чуругу.
         Овде можете пронаћи актуелне информације о раду месне заједнице Чуруг, о дешавањима у нашем месту, а такође и много других занимљивости о њему.
         За оне који нас тек упознају, издвајамо да су у Чуругу рођени Тодор Илић - сликар, Милош Светић - писац, Лазар Пачу - политичар и државник, Јован Туцаков - научник и природњак, Петар Коњовић - композитор. Посебан раритет представља то што је у Чуругу рођено 17 академских сликара...
     
 
Актуелно   Локалне вести   Матичне службе Општина Жабаљ   Систем 48 сати Туристичка понуда    Привреда    Инвестиције   Контакт

 

Актуелно
МЗ Чуруг
Упознајте Чуруг
Привреда
Друштво
Култура
Спорт
Магазин Равница
Контакт

Електронска пошта
Webmail
www.curug.rs


Магазин Равница
Туристичко - пословни информатор Шајкашке
www.ravnica.info

Stonoteniski klub Hajduk Čurug

Stoni tenis se u Čurugu igrao odmah neposredno posle drugog svetskog rata, ali zvanično tek 1974/75. godine osnovan je stonoteniski klub "Hajduk" i odmah je bio uključen u ligu Južne Bačke.

 Osnivači su bili učitelj Svirčev Milenko i nastavnik Gvozdenac Mirko. Najistaknutiji igrači stonoteniskog kluba "Hajduk" bili su: Karić Darko, Radmilo Vladimir, Simeunović Sava, Perić Prvoslav, Perić Srđan i Delić Duško. Zbog nedostatka finansija, organizacionih i drugih problema klub je ubrzo prestao sa aktivnim takmičenjima. Prestao je zvanično da postoji 1978. godine, ali i dalje se igrao stoni tenis u školi i mestu.

26. 07. 2011 godine stonoteniski klub "Hajduk" Čurug je ponovo registrovan, a 2012. godine uključen u ligu Vojvodine. Sedište kluba je Trg Slobode 2 Čurug. U klubu treniraju oko 25-oro dece, uzrasta od 7 do 15 godina. Treninzi se održavaju u sali Spomen Vrtića.

Stonoteniski klub Hajduk Čurug - Internet prezentacija

 

Кликом на линк "Додајте свој коментар" добићете формулар
путем којег можете написати свој коментар.

Додајте свој коментар

Sanacija crkve sv. Vaznesenja Gospodnjeg
Čurug 2009.

Најновије на сајту:

Састави Савета месних заједница у местима жабаљске општине
Епископ Порфирије освештао ново звоно за Световазнесенски храм у Чуругу
Одржан Збор грађана МЗ Чуруг
Збор грађана Чуруга
Активности МЗ Чуруг у отклањању последица актуелних временских непогода
Извештај о раду Месне заједнице Чуруг у 2010. години
Сеоски турнир у малом фудбалу
Омладинска лига „Rowing“
Завршена Чурушка регата 2009.
Традиционална Чурушка регата

Чурушка регата

executed at 0.0278s